Betalnings- & leveransvillkor

Detta är ZorroJumps betalnings- & leveransvillkor. Vi uppskattar om du läser igenom dem noga innan du genomför ditt köp för att undvika missförstånd mellan oss. Har du några frågor angående villkoren är du välkommen att kontakta oss på valfritt sätt som du hittar under fliken "Kontakt".

 

Betalningsvillkor

Alla priser är i SEK inkl. moms.

Frakt tillkommer enligt följande (inkl moms):

Hinder och hinderpaket  1490 Kr
Bommar  1490 kr
Hinderstöd och infångare  990 kr
Bomhållare  99 kr
Fraktkostnaden visas när man valt en vara i webshopen och sedan går till kassan.

 

Betalning sker med kreditkort genom ZorroJumps webshop. Vi använder betalningssystemet Paypal.

 

Leveransvillkor

Leveranstiden är ca 14 arbetsdagar.

Vi skickar inga delleveranser. Skulle något i din order vara slut i lager skickas leveransen först när vi har alla produkter hemma.

Det är viktigt att du anger telefonnummer när du beställer i vår webshop. För att fraktbolaget ska kunna leverera måste de ha någon att kontakta och som tar emot leveransen. Varorna ställs inte av utan att mottagandet signeras.

Om det uppkommer skador på varorna under frakt SKALL detta anmälas, med bild på skadan, till ZorroJumps samma dag som varorna levereras till avtalad adress och innan förpackningen öppnas.

Returnering av skadade varor skall endast ske avtalat med ZorroJumps.

Återbetalning av skadade varor sker endast om ZorroJumps godkänner skadan.

 

Integritetspolicy

Vi behandlar alla kunders personuppgifter med största allvar och försiktighet. All mottagen information används endast för att behandla din order. Det kommer inte att skickas vidare eller säljas någon information till tredje part.

 

Övrigt

ZorroJumps tar inte ansvar för skador som kan ha uppstått på häst, ryttare/ryttarinna eller omgivning där ZorroJumps produkter har varit inblandade.